Looking For Anything Specific?

Απεργια Πνο / : Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργια Πνο / : Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της.

24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες! Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο).

Thn Tetarth Apofasizei H Pno Gia Thn 24wrh Apergia Stis 3 Septembrioy Newsbeast
Thn Tetarth Apofasizei H Pno Gia Thn 24wrh Apergia Stis 3 Septembrioy Newsbeast from s.nbst.gr
Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών». Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται.

Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο.

Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών». Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Τα επιβατηγά οχηματαγωγά θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της.

Apergia Pno Demena Gia 24 Wres Ta Ploia Th Deytera Youtruck Gr
Apergia Pno Demena Gia 24 Wres Ta Ploia Th Deytera Youtruck Gr from www.youtruck.gr
Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο).

Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid). Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. .δεδομένης της συνέχισης της απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) της κρήτης, επισημαίνει ότι, «από την συνεχιζόμενη απεργία της πνο οξύνονται τα προβλήματα καθώς στα δυο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο.

Apergia Pno Ekklhsh Na Mhn Proxwrhsei Se Kinhtopoihseis In Gr
Apergia Pno Ekklhsh Na Mhn Proxwrhsei Se Kinhtopoihseis In Gr from www.in.gr
Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου.

Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών». Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο.

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά απεργια. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη.

Post a Comment

0 Comments